Uusi vahvistus DocPointin ympärivuotiseen tiimiin – Sini Hormio aloittaa yhdistyksen tuottajana

Pitkän linjan elokuva- ja tv-alan ammattilainen Sini Hormio on aloittanut DocPoint-elokuvatapahtumat ry:n tuottajana. Hormio vastaa yhdistyksen yleisötyöstä, ammattilaistapahtumista sekä vaikuttavuustyöstä.  

“DocPoint on äärimmäisen tärkeä suomalaisen dokumenttielokuvan vuosittainen “näyteikkuna”. Siksi se on paras paikka kehittää dokumenttien näkyvyyttä niin yleisön, median kuin muun maailman suuntaan. Olen todella iloinen mahdollisuudesta päästä luomaan uutta ja kehittämään koko alaa tällaiselta näköalapaikalta”. Hormio kertoo.

Hormio on tullut aikaisemmin tutuksi DocPoint IMPACTin vaikuttavuuskoulutuksen toisena kouluttajana. Nyt hän ottaa vastuulleen DocPoint IMPACTin kehittämisen ja eteenpäin viemisen. 

DocPoint IMPACT on tapahtumakokonaisuus, joka koostuu elokuvantekijöille suunnatuista vaikuttavuustuottamisen koulutuksista, yleisölle avoimesta verkostoitumistilaisuudesta.

Hormio on työskennellyt elokuva-ja tv-alalla vuodesta 2000, joista viimeiset kuusi vuotta keskittyen elokuvien vaikuttavuustyöhön. Hän on kouluttanut vaikuttavuudesta alan tekijöitä mm. DocPoint IMPACT- tapahtumakokonaisuudessa, Aalto-yliopistolla sekä TAMK:issa. 

Hän on vastannut yhteensä kahdeksan eri elokuvahankkeen vaikuttavuustyöstä, mm Tuffi Filmsin Yksittäistapaus-kampanjasta. 

Hormio tuntee alaa myös elokuvantekijänä ja dokumentaristina. Hormion yhdessä Anu Silfverbergin kanssa ohjaama dokumenttielokuva “The Kind Stranger” on parhaillaan jälkituotannossa. 

Hormion rekrytoiminen DocPointin ympärivuotiseen tiimiin on osa organisaation kehitystä, jossa aikaisempi taiteellisen johtajan toimi jaettiin osiin.