Tule töihin DocPointiin!

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali esittää jälleen tammi-helmikuun vaihteessa Suomen ja maailman puhutuimmat dokumenttielokuvat. Etsimme innostuneeseen joukkoomme vapaaehtoiskoordinaattoria sekä sosiaalisen median tuntijaa somekoordinaattoriksi. Hakuaika päättyy 10.10.2021.

Vapaaehtoiskoordinaattori vastaa DocPointin noin 120 henkisen vapaaehtoisjoukon rekrytoinnista, koordinoinnista, tehtävien ja aikataulujen jaosta, työhön opastamisesta ja ohjeistuksesta sekä valvonnasta. Lisäksi hän vastaa ohjelmavihkon ja festivaalijulisteen jakelun organisoinnista ja valvonnasta sisältäen kuljetuskoordinaation näihin tehtäviin liittyen. Vapaaehtoiskoordinaattori vastaa myös karonkan järjestelyistä ja vapaaehtoistodistusten kirjoittamisesta. 

Hakijalta odotamme iloista ja reipasta asennetta sekä kykyä toimia itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Lisäksi työssä tarvitaan tarkkuutta ja organisointitaitoja. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Arvostamme vastaavantyyppistä kokemusta aiemmista työsuhteista.

Vapaaehtoiskoordinaattorin työsuhde alkaa 1.12.2021 ja päättyy 11.2.2022. Työstä maksetaan  2 250 €/kk. 

Somekoordinaattori osallistuu DocPoint-festivaalin viestinnän suunnitteluun ja toteutukseen osana tiedotustiimiä. Hän vastaa DocPointin sosiaalisen median somestrategian luomisesta ja viestinnän toteutuksesta. Lisäksi hän kontaktoi mahdollisia somevaikuttajia näkyvyysyhteistyöhön. DocPoint käyttää someviestinnässään Facebookia, Instagramia, YouTubea ja Twitteriä. Myös muiden viestintäkanavien tuntemus lasketaan eduksi.

Hakijalta odotamme digitaalisen viestinnän taitoja ja kokemusta, idearikkautta, erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta sekä positiivista asennetta. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Arvostamme kokemusta tapahtumaviestinnästä, elokuva-alan tuntemusta, WordPress-osaamista sekä valokuvaus- ja kuvanmuokkaustaitoja. 

Somekoordinaattorin tehtävä alkaa puolipäiväisenä 1.11.2021. Viikkotyömäärä on arviolta keskimäärin 10-20 tuntia viikossa tarpeen ja yhdessä sovittavien aikojen mukaan
Työsuhde jatkuu kokoaikaisena 3.1.2021 alkaen ja päättyy 11.2.2022. Palkkatarjous kokoaikaisesta työsuhteesta on 2 250 €/kk. Osa-aikaisuuden osalta tuntipalkka lasketaan ko. kuukausipalkasta. 

Tarjoamme näköalapaikan Suomen ainoaan pelkästään dokumenttielokuviin keskittyvän festivaalin järjestämisessä. Pääset työskentelemään innostuneen ja kannustavan tiimin kanssa ja oppimaan uutta.

21. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 31.1-6.2.2022. Festivaalilla esitetään yli 100 Suomen ja maailman ajankohtaisinta ja koskettavinta dokumenttia Suomen ensi-illoissa. Yleisöfestivaalin yhteydessä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa elokuva-alan ammattilaisille suunnattu DocPoint FINEST Market yhteistyössä DocPoint Tallinn -festivaalin kanssa.

DocPoint tukee tasa-arvoa, moninaisuutta ja pyrkii kehittymään ekologisesti kestävämmäksi festivaaliksi. DocPoint haluaa herättää ajatuksia, synnyttää keskustelua sekä luoda yhteisöllisyyttä. Kannustamme kaikkia hakemaan sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä, vammasta tai muista asioista riippumatta. Hakemukseen ei tarvitse liittää kuvaa. 

Hakemus ja erillinen CV toimitetaan tuottaja Emilia Saarelalle sähköpostitse osoitteeseen emilia.saarela@docpoint.fi viimeistään 10.10.2021. 

Tehtävään liittyvät tiedustelut tuottaja Emilia Saarelalle puhelimitse 050 455 8446 tai sähköpostitse emilia.saarela@docpoint.fi.