DocPoint-elokuvafestivaalit. Elokuvatettarisali.

TULE HARJOITTELIJAKSI DOCPOINTIIN!

DocPoint etsii uusia jäseniä festivaalitiimiin! Oletko ratkaisukeskeinen ja positiivinen tiimipelaaja, jolla langat pysyvät käsissä? Oletko oma-aloitteinen ja jaksat hymyillä, vaikka tapahtumajärjestämisen kiire painaa päälle?

Lue alta auki olevista paikoista ja täytä hakemus! Haku päättyy 31.8.2023. 

Harjoittelu DocPointissa sopii monen eri alan opiskelijalle, tärkeää on kiinnostus dokumenttielokuvataiteeseen ja kansainväliseen taide- ja kulttuuriyhteistyöhön. Edellytämme hakijalta tehtävää vastaavaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä suomen ja englannin kielen hallintaa. Monipuolinen muu kielitaito katsotaan eduksi.

23. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 30.1.-4.2.2024. Tarjoamme näköalapaikan Suomen ainoaan pelkästään dokumenttielokuviin keskittyvän festivaalin järjestämisessä. Pääset työskentelemään innostuneen ja kannustavan tiimin kanssa ja oppimaan uutta. Harjoittelupaikka sijaitsee Helsingissä.

Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen. Toivomme hakijoita erilaisista taustoista, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia, vammaisia ihmisiä sekä eri kieli-, kulttuuri- tai muihin väestöryhmiin kuuluvia. Toivomme, ettei hakemuksiin liitetä kuvaa. 

Haku päättyy 31.8.2023. Haastattelut pidetään syyskuun alussa. Tehtävään liittyvät tiedustelut tuottaja Emilia Saarelalle puhelimitse ma-to klo 14:00-16:00, puhelin 050 455 8446, tai muuna aikana sähköpostitse emilia.saarela@docpoint.fi.

DocPoint-yhdistys on v. 2001 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tehtävänä on vahvistaa, syventää ja monipuolistaa dokumenttielokuvan asemaa ja sen tuntemusta Suomessa. Yhdistys järjestää vuosittain kolmea tapahtumakokonaisuutta. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali toteutuu tammi-helmikuussa DOKKINO on ympärivuotinen, valtakunnallinen dokumenttielokuva- ja mediakasvatuskiertue lapsille ja nuorille. Dokumenttielokuvan vaikuttavuustyön koulutus DocPoint IMPACT järjestetään maalis-toukokuussa. www.docpoint.fi

 

TUOTANTOASSISTENTTI

Tuotantoassistenttina työskentelet monissa festivaalituotantoon liittyvissä tehtävissä. Olet mukana muun muassa oheisohjelmatuotannossa sekä festivaalikeskuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Työtehtäviin sisältyy myös tietojen ja aineistojen keruuta, tiedostojen ylläpitoa ja arkistointia, kotisivujen päivitystä, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa, ja erilaisia organisointitehtäviä. Lisäksi tuotantoassistentti auttaa erilaisissa toimiston jokapäiväisissä tehtävissä, kuten taloushallinnossa.

Harjoittelusuhde: kokoaikainen 13.11.2023-9.2.2024

Palkka: 1331€/kk

Katsomme eduksi, jos harjoittelijalla on mahdollisuus oppilaitoksen harjoittelutukeen. 

 

VIERASASSISTENTTI

Vierasassistentti työskentelee yhdessä vieraskoordinaattorin kanssa ja auttaa luomaan kansainvälisille ja kotimaisille vieraille unohtumattoman festivaalikokemuksen. Vierasassistentti avustaa festivaalivieraita matkajärjestelyissä sekä opastaa festivaaliviikon aikana vieraiden apuna olevia vapaaehtoisten ”hosteja”. Lisäksi työnkuvaa kuuluu vieraskoordinaattorin avustamista akkreditointiin liittyvissä tehtävissä, kutsujen lähettämisessä ja vieraskuljetusten koordinoinnissa. Työ edellyttää englannin ja suomen kielen vahvaa osaamista

Harjoittelusuhde: kokoaikainen 11.12.2023-9.2.2024

Palkka:1331€/kk

Katsomme eduksi, jos harjoittelijalla on mahdollisuus oppilaitoksen harjoittelutukeen. 

 

VIESTINTÄASSISTENTTI

Viestintäassistentti työskentelee tiiviinä osana festivaalin viestintätiimiä. Työnkuvaa kuuluvat monipuoliset festivaalin tiedotukseen ja viestintään liittyvät tehtävät. Viestintäassistentti osallistuu sisällön tuottamiseen nettisivuille, some-kanaviin ja sisäisiin tietokantoihin. Lisäksi hän osallistuu tiedotusmateriaalien oikolukuun, lehdistötiedotteiden lähettämiseen sekä elokuvien krediitti-, kuva- ja promomateriaalien hallinnointiin. Festivaalin aikana hän osallistuu päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään. Harjoittelijalta odotetaan vahvaa kuvallista ja kirjallista osaamista, sekä sosiaalisen median tuntemusta. WordPress-tuntemus katsotaan eduksi.

Harjoittelusuhde: kokoaikainen 1.11.2023-9.2.2024

Palkka:1331€/kk

Katsomme eduksi, jos harjoittelijalla on mahdollisuus oppilaitoksen harjoittelutukeen.