Tule harjoittelijaksi DocPointiin!

Tule mukaan tekemään maailman upeinta suomalaista dokumenttielokuvafestivaalia!

Suomen ainoa dokumenttielokuvafestivaali DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään hybridifestivaalina 31.1-6.2.2022. Festivaalilla esitetään Suomen ja maailman puhutuimmat dokumenttielokuvat. Etsimme nyt tiimiimme harjoittelijoita tuotannon ja tiedotuksen tehtäviin. Hakuaika päättyy 19.9.2021.

Tuotantoharjoittelijan työtehtävät koostuvat moninaisista festivaalituotantoon liittyvistä tehtävistä, ja sisältävät muun muassa oheisohjelmatuotannon suunnitteluun ja toteutukseen osallistumista sekä festivaalikeskuksen suunnittelua. Tehtäviin liittyy tietojen ja aineistojen keruuta, tiedostojen ylläpitoa ja arkistointia, kotisivujen päivitystä, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa, ja erilaisia organisointitehtäviä. Tuotantoharjoittelija työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotantokoordinaattorin ja tuottajan kanssa. Tuotantoharjoittelijan työ aikaa 15.11.2021.

Tuotanto- ja tiedotusharjoittelijan työtehtävät koostuvat erilaisista tuotantoon ja tiedotukseen liittyvistä tehtävistä. Tehtäviin kuuluu toimistotyössä avustamista, tapahtumien ja tiedotuksen suunnitteluun osallistumista ja avustamista. Lisäksi hän osallistuu tietojen ja aineistojen keruuseen, ylläpitoon ja arkistointiin. Tehtäviin kuuluu myös kotisivujen päivitystä, online-platformien tietojen syöttämisessä avustamista, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa sekä erilaisia organisointitehtäviä. Harjoittelija osallistuu festivaalin kohdemarkkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Tuotanto- ja tiedotusharjoittelijan työ alkaa 15.11.2021.

Tiedotusharjoittelija työskentelee osana festivaalin tiedotustiimiä, ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat moninaiset tiedotuksen ja viestinnän tehtävät. Hän osallistuu sisällön tuottamiseen ja päivittämiseen nettisivuille, some-kanaviin ja sisäisiin tietokantoihin. Lisäksi hän osallistuu tiedotusmateriaalien oikolukuun, lehdistötiedotteiden lähettämiseen sekä kuva- ja promomateriaalien hallinnointiin. Festivaalin aikana hän osallistuu päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään. Tiedotusharjoittelijan työ alkaa 1.11.2021.

Harjoittelijoiden sopimukset päättyvät 11.2.2022.

Odotamme harjoittelijoilta aktiivista ja itsenäistä työotetta, kokemusta tuotannon tai tiedotuksen tehtävistä, hyvää suomen- ja englanninkielen taitoa sekä kykyä sopeutua tiivistahtiseen ja itsenäiseen festivaalityöskentelyyn. WordPress-käyttökokemus ja aiempi kokemus tapahtumatuotannoissa katsotaan eduksi.

Harjoittelujaksolta maksetaan 800 euron kuukausikorvaus. Harjoittelijalla tulee olla käytössään oma tietokone työn suorittamista varten.

DocPoint tukee tasa-arvoa, moninaisuutta ja pyrkii kehittymään ekologisesti kestävämmäksi festivaaliksi. DocPoint haluaa herättää ajatuksia, synnyttää keskustelua sekä luoda yhteisöllisyyttä. Kannustamme kaikkia hakemaan sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä, vammasta tai muista asioista riippumatta. 

Lähetä hakemus ansioluetteloineen 19.9. mennessä DocPointin tuottajalle Emilia Saarelalle osoitteeseen emilia.saarela@docpoint.fi. Hakemukseen ei tarvitse liittää valokuvaa.