Tervetuloa Lounastreffeille!

Tervetuloa keskustelemaan, kuuntelemaan ja viihtymään DocPoint-klubille! Vapaan juttelun lisäksi ryhmässä tullaan järjestämään kaikkiaan viidet Lounastreffit kotimaisen kilpasarjan elokuvantekijöiden ja erikoisvieraiden kanssa! Lounastreffit alkavat aina klo 13.00. Näihin Facebook-liveihin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita osallistumaan kuunnellen ja keskustellen!

Perjantai 29.1. klo 13.00

Ensimmäisillä Lounastreffeillä Meren tuomat -elokuvan ohjaajaa Anna Antsaloa haastattelee tuottaja Marianne Mäkelä. Tervetuloa mukaan!

Lauantai 30.1. klo 13.00

EATNAMEAMET – HILJAINEN TAISTELUMME -elokuvan ohjaaja Suvi West ja Impact-tuottaja Emmi Nuorgam keskustelevat siitä, miten saamelaiselokuvien tekemistä pitäisi uudistaa.

Keskiviikko 3.2. klo 13.00

Ohjaaja Mia Halme ja sosiologian professori Elina Oinas keskustelevat MISSÄ TIET KOHTAAVAT -elokuvan teemoista: ”Mikä on paras tapa auttaa ja mitä vaikutuksia isolla länsimaisella tutkimushankkeella on pieneen Länsi-Afrikkalaiseen kylään?”

Perjantaina 5.2. klo 13.00

John Webster kertoo tuoreesta DONNER – PRIVAT -elokuvasta ja sen teemoista.

Sunnuntai 7.2. 13.00

Intiimi ja intensiivinen  NÄKYMÄTTÖMÄT antaa kolme erilaista näkökulmaa siihen, miltä yksinäisyys tuntuu ja siihen, miten siitä voi selvitä. Elokuvan ohjaaja Antti Lempiäisen kanssa on keskustelemassa yksinäisyystutkija Niina Junttila.