Näytöksiin on myynnissä erilliset pyörätuoliliput. Voit ostaa pyörätuolilipun verkossa tai DocPointin lipunmyyntipisteissä. Huomaathan, että pyörätuolipaikalla ei ole istuinta. Mikäli haluat istua näytöksen aikana salin penkillä, valitse verkkokaupassa peruslippu.

Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Avustajalipun voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tickets@docpoint.fi. HUOM: Jos näytös on jo loppuunmyyty, avustajalippua ei valitettavasti saa. Festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen. Suosittelemme aina ilmoittamaan teatteriin saapumisesta etukäteen tickets@docpoint.fi -osoitteeseen, jotta voimme varmistaa, että paikalla on henkilökuntaa jotka voivat tarvittaessa auttaa.

Bio Rex
Bio Rex: 2 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolipaikat sijaitsevat salin ylätasanteella, salin sisäänkäynnin vieressä. Esteetön kulku Bio Rexiin tapahtuu Amos Rex -museon esteettömän sisäänpääsyn kautta, joka löytyy Lasipalatsinaukion puolelta. Museon aukioloaikojen (ma, ke–pe 11–20 ja la–su 11–17, ti kiinni) ulkopuolella soitathan saapuessasi infoon 050 434 8803. Festivaalikeskuksen henkilökunta tulee avaamaan ovet ja hissit.

Kinopalatsi
Sali 1: 2 pyörätuolipaikkaa. Salit 5–10: 1 pyörätuolipaikka per sali. Kinopalatsin salit sijaitsevat eri kerroksissa, kerrosten välillä pääsee liikkumaan hisseillä. Esteettömät wc-tilat löytyvät kerroksissa 0, 1 ja 3. Pyörätuoliasiakkaiden käytössä olevat hissit löytyvät Mikonkadun puoleisesta sisäänkäynnistä. Pyydäthän apua Finnkinon henkilökunnalta. Katso lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Cinema Orion
2 pyörätuolipaikkaa. Pyörätuolilla liikkuville on tarjolla siirrettävä liuska, joka johtaa rappukäytävän kautta salin parvelle. Liuska on kevytrakenteinen ja melkoisen jyrkkä, joten sitä ei voi valitettavasti käyttää sähköisellä pyörätuolilla ja siihen tarvitaan avustaja. Pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan etukäteen teatterin lipunmyyntiin tai info(at)cinemaorion.fi -osoitteeseen saapumisesta näytökseen pyörätuolilla, jotta voimme varata riittävästi henkilöstöä paikalle sujuvan palvelun takaamiseksi. Elokuvateatterin wc-tiloihin eikä lipunmyyntiin valitettavasti pääse pyörätuolilla. Katso lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Kino Regina
2 pyörätuolipaikkaa. Teatteri on esteettömästi saavutettavissa keskustakirjasto Oodin aulatasosta, rakennuksen pohjoispäädystä, ja tilassa on esteetön wc. Katso lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Savoy-teatteri
6 pyörätuolipaikkaa. Teatterin sisäänkäynti on varustettu liuskalla, mutta huom. etuovi on melko raskas. Salin permantopaikoille pääsee hyvin pyörätuolilla ja aulassa on inva-wc. Katso lisää teatterin omilta nettisivuilta.

Maxim
Molemmissa saleissa on 2 pyörätuolipaikkaa. Porrashissillä pääsee sali 1 permannolle ja sali 2 parvelle, sekä inva-wc:lle, mutta valitettavasti baari-tilaan ei ole esteetöntä pääsyä.

Pop Up Kino – Tiivistämö
2 pyörätuolipaikkaa. Pääovelle on ramppi, josta pääsee sisään ja baariin pääsee salin tasolta pyörätuolihissillä. Tiivistämön esteetön wc on heti sisäänkäynnin vieressä, samassa tasossa salin kanssa.