DocPoint-elokuvat ovat katseltavissa verkossa 29.1.–7.2.
Ennakkolipunmyynti alkaa perjantaina 22.1 klo 12.

 

Lipun ostaminen Festhome-palvelussa:

DocPointin ohjelmiston löydät täältä. Jokaisen elokuvan esittelytekstin kohdalta pääset suoraan kyseiseen verkkonäytökseen TAI voit mennä myös suoraan Festhome-katselualustalle. Valitse listasta elokuva, jonka haluat katsoa.

  1. Klikkaa “Buy session”. Sivusto ohjaa sinut kirjautumaan sisälle (login). Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin. (kts. tarkemmat ohjeet alhaalta). Jos haluat katsoa rajattomasti elokuvia, suosittelemme ostamaan festivaalipassin, hintaan 150 €. Lisätietoja täältä.
  2. Pääset maksamaan elokuvan Visa, MasterCard, DinersClub ja American Express -korteilla tai PayPal-tilin kautta. Älä kirjoita ”Voucher code” kenttään mitään, ellei sinulla ole käytössä vapaalippua. Kulttuuriedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä. Olethan huolellinen verkko-ostossa, sillä ostettua lippua ei voi peruuttaa. Tarkistathan maksuvaiheessa, että olet ostamassa lippua oikeaan elokuvaan.
  3. Lipun ostamisen jälkeen elokuva on katsottavissa festivaalin loppuun saakka (Poikkeuksena elokuva Gunda, joka on katsottavissa 48 tuntia 30.1. klo 12 alkaen). Katseluoikeus päättyy kuitenkin viimeistään 7.2.2021 klo 23:59 riippumatta siitä, milloin katselu on aloitettu.

HUOM: Voit keskeyttää elokuvan ja jatkaa sen katsomista myöhemmin katseluaikana. Elokuvan katsomista ei voi kuitenkaan enää keskeyttää, kun elokuvasta on jo katsottu 90%. Festhome-palvelu tulkitsee elokuvan olevan tällöin jo kerran katsottu.

Ostamasi liput löydät sivun oikeassa yläkulmassa olevan profiilikuvan alavalikon kohdasta ”Purchases”. Kun olet kirjautuneena Festhome-sivustolle, pääset automaattisesti katsomaan elokuvat, joihin olet jo ostanut liput, menemällä kyseisten elokuvien elokuvasivuille.

Lisätietoja löydät myös täältä: usein kysytyt kysymykset

 

Rekisteröityminen:

Jos käytät Festhome-palvelua ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä ensin. Verkkofestivaalin osoite on https://tv.festhome.com/festivaltv/docpoint-helsinki-documentary-film-festival

  1. Klikkaa henkilökuvaketta “login” (sivuston yläpuolella, oikealla) ja sieltä “register”. 
  2. Lisää uusi käyttäjä sähköpostiosoitteellasi. Salasanan on oltava yli 8-merkkiä. Muistathan klikata ”I accept the terms of use…” 
  3. Saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseesi. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, jonka jälkeen olet kirjautunut ja pääset katsomaan DocPoint-elokuvia 29.1.–7.2 välisenä aikana
  4. Seuraavilla kerroilla sinun tarvitsee vain kirjautua sisälle (login).