Jos haluat katsoa rajattomasti elokuvia, suosittelemme ostamaan festivaalipassin! Festivaalipassin hinta on 150 €.

Elokuvat ovat katsottavissa verkossa 29.1.–7.2. Katseluoikeus päättyy 7.2.2021 klo 23:59 riippumatta siitä, milloin katselu on aloitettu. Poikkeuksena elokuva Gunda, joka on katsottavissa 48 tunnin ajan la 30.1. klo 12.00 alkaen.

Samaa elokuvaa ei voi kuitenkaan katsoa Festivaalipassilla kuin yhden kerran. Kun elokuvasta on katsottu 90%, Festhome-palvelu tulkitsee elokuvan olevan tällöin jo kerran katsottu, eikä sen katsomista voi jatkaa myöhemmin.

Passi ei varaa lippua elokuvaan. Pyrimme varmistamaan, että lippuja riittää kaikille festivaalipassin ostajille. Suosittelemme kuitenkin, että katsot ehdottomat suosikkielokuvasi jo festivaalin alkupuolella.

 

Kuinka ostan Festivaalipassin?

  1. Klikkaa itsesi tästä Festhome-katselualustalle!
  2. Etusivulla, ennen elokuvalistausta, löytyy punainen painike “Festival Pass 150 €”.
  3. Klikkaa painiketta ja sivusto ohjaa sinut kirjautumaan sisälle (login). Jos olet uusi käyttäjä, rekisteröidy ensin (kts. tarkemmat ohjeet alta).
  4. Pääset maksamaan Festivaalipassin Visa, MasterCard, DinersClub ja American Express -korteilla tai PayPal-tilin kautta. Älä kirjoita ”Voucher code” kenttään mitään, ellei sinulla ole käytössä vapaalippua. Kulttuuriedut eivät valitettavasti käy maksuvälineenä. Olethan huolellinen verkko-ostossa, sillä ostettua lippua ei voi peruuttaa.
  5. Seuraavilla kerroilla sinun tarvitsee vain kirjautua sisälle (login) ja festivaalipassi on käytettävissäsi.

 

Rekisteröityminen:

Jos käytät Festhome-palvelua ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä ensin. Verkkofestivaalin osoite on https://tv.festhome.com/festivaltv/docpoint-helsinki-documentary-film-festival

  1. Klikkaa henkilökuvaketta “login” (sivuston yläpuolella, oikealla) ja sieltä “register”.
  2. Lisää uusi käyttäjä sähköpostiosoitteellasi. Salasanan on oltava yli 8-merkkiä. Muistathan klikata ”I accept the terms of use…” 
  3. Saat vahvistusviestin sähköpostiosoitteeseesi. Klikkaa vahvistusviestin linkkiä, jonka jälkeen olet kirjautunut ja pääset katsomaan DocPoint-elokuvia 29.1.–7.2 välisenä aikana.
  4. Seuraavilla kerroilla sinun tarvitsee vain kirjautua sisälle (login).