Liput

Lipunmyynti käynnistyy DocPointin verkkosivuilla torstaina 4.1.2018 klo 10.
Liput DocPointin elokuvanäytöksiin voi ostaa elokuvien esittelysivujen kautta.

DocPointin lipunmyyntipiste avautuu ma 22.1. klo 12. Myyntipiste sijaitsee Kinopalatsi-elokuvateatterissa, salin 2 edustalla. Kaikkiin näytöksiin on saatavilla lippuja myyntipisteen avautuessa, eli mikään näytös ei voi myydä loppuun pelkän nettimyynnin aikana.

Kinopalatsin DP-lipunmyyntipiste siirtyy festivaaliviikolla ma 29.1. Kaisaniemenkadun puoleisen sisäänkäynnin luokse. Kinopalatsin DP-myyntipisteen lisäksi lipunmyyntipisteitä avautuu festivaaliviikolla myös muihin festivaaliteattereihin. Myyntipaikat ja ajat löytyvät täältä.

Finnkino ei myy lippuja festivaalinäytöksiin.

Mikäli haluat sarjakortin, lue lisätietoja täältä. Suosittelemme sarjakortin hankkimista, mikäli ostat 6 lippua tai enemmän. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia.

Myös pyörätuolipaikat ovat myynnissä verkossa, lisätietoa saavutettavuudesta ja avustajalipuista löydät täältä.

Verkkosivuilta ostettua lippua ei tarvitse tulostaa, vaan voit esittää pdf-lipun myös mobiililaitteen näytöltä.

Huomaathan, että DocPoint-näytöksiin ei ole mahdollista varata lippuja. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Suurimmassa osassa festivaalielokuvia ei ole suomen- tai ruotsinkielistä dialogia tai tekstitystä. Yleensä elokuvat ovat englanninkielisiä tai tekstitetty englanniksi. Tarkistathan siis elokuvan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti ennen lipun ostoa.

Lisätiedot:

tickets (at) docpoint.info
046 653 75 83 (
22.1. alkaen ma–pe klo 12–18, festivaalin ajan päivittäin klo 10–21)