INFO

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali 2023 järjestetään elokuvateattereissa ympäri Helsinkiä 31.1.–5.2.2023. Valikoima ohjelmiston elokuvia on lisäksi katsottavissa verkossa Eventive-palvelussa festivaalin ajan. Festivaalin ohjelmisto ja verkkonäytökset julkaistaan tammikuussa 2023.

LIPUT JA HINNASTO

Näytöslippu 11 €
Sarjakortti 6 lippua 55 €
Sarjakortti 10 lippua 85 €

MAKSUVÄLINEET

Maksuvälineinä verkossa käyvät useimmat suomalaiset verkkopankit, Visa- ja MasterCard -kortit sekä Smartumin, ePassin ja Eazybreakin kulttuuri- ja liikuntaedut. Huom! Ohjelmavihosta poiketen American Express -kortilla ei voi lunastaa lippuja festivaalille.

DocPointin lipunmyyntipisteillä suosimme korttimaksuja ja erilaisia maksusovelluksia. Maksuvälineinä kassalla käyvät Visa- ja MasterCard -kortit, Apple Pay -sovellus sekä seuraavat kulttuuriedut: Edenred Virike -kortti, Smartum Pay -sovellus, ePassi ja Edenred-kulttuurisetelit. Otamme käteistä vastaan ainoastaan Bio Rexin lipunmyyntipisteessä, mieluiten tasarahan.

MITEN OSTAN LIPUN TAI SARJAKORTIN?

Lippuja kaikkien teattereiden näytöksiin sekä sarjakortteja voi ostaa verkkosivujemme kautta sekä DocPoint-lipunmyyntipisteistä. Suosittelemme ostamaan liput ensisijaisesti verkosta.

Näytöslippuja teatterinäytöksiin ja tapahtumiin voi ostaa DocPointin verkkosivuilla to 12.1. – su 5.2. Lippujen osto tapahtuu elokuvien ja tapahtumien esittelysivujen kautta. Saat lipun PDF-tiedostona sähköpostiisi. Voit esittää PDF-lipun mobiililaitteen näytöltä tai tulostaa lipun mukaan. Huomaathan, että DocPoint-näytöksiin ei ole mahdollista varata lippuja.

Sarjakortteja pääsee ostamaan tämän sivun yläreunasta. Huom! Sarjakorteilla ei voi ostaa lippuja erikoishintaisiin näytöksiin tai verkkonäytöksiin.

LIPPUJEN MYYNTI- JA PERUUTUSEHDOT 2023

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin 2023 lipuissa tai verkkonäytösten lipuissa ei ole palautusoikeutta. Tarkemmat myynti- ja peruutusehdot voi lukea täältä.

OTA YHTEYTTÄ!

Tiedustelut lippuihin liittyen (ennen festivaalia arkipäivisin klo 10–15 ja festivaalin aikana päivittäin klo 12–20):
tickets(at)docpoint.fi
040 3652 356