Liput

LIPUNMYYNTI

Liput DocPointin elokuvanäytöksiin voi ostaa elokuvien esittelysivujen kautta. Saat lipun PDF-tiedostona sähköpostiisi. Verkkosivuilta ostettua lippua ei tarvitse tulostaa. Voit esittää pdf-lipun myös mobiililaitteen näytöltä.

Mikäli ajattelit ostaa 5 lippua tai enemmän, suosittelemme sarjakortin hankkimista. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia. Lisätietoja sarjakorteista alla.

Huomaathan, että DocPoint-näytöksiin ei ole mahdollista varata lippuja. Ostettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin.

Festivaalielokuvat ovat yleensä englanninkielisiä tai ne on tekstitetty englanniksi. Suurimmassa osassa festivaalielokuvia ei ole suomen- tai ruotsinkielistä dialogia tai tekstitystä. Tarkistathan elokuvan kieli- ja tekstitystiedot huolellisesti ennen lipun ostoa.

Festivaali ei korvaa ostettua lippua muusta kuin festivaalista johtuvista syistä. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin.

 

HINNASTO

Näytöslippu 10 €
6 lipun sarjakortti 50 €
10 lipun sarjakortti 80 €
DocPoint-festivaalikassi 12 €

 

LIPUNMYYNTIPISTEET

VERKOSSA:
Näytöslippuja voi ostaa DocPointin verkkosivuilla pe 3.1. – su 2.2. Lippujen osto tapahtuu elokuvien esittelysivujen kautta.
Sarjakortin voi ostaa täältä.

ENNAKKOMYYNTIPISTE:
DocPointin ennakkomyyntipiste sijaitsee Bio Rexin ala-aulassa, 1. kerroksessa (Amos Rexin tiskillä), Mannerheimintie 22-24, Helsinki.
Lipunmyyntipiste on avoinna:
to 23.1. klo 12–20
pe 24.1. – su 26.1. klo 12–18

LIPUNMYYNTIPISTEET FESTIVAALIN AIKANA:
DocPointin festivaalikeskus sijaitsee Bio Rexissä (2. kerros), Mannerheimintie 22–24. Festivaalikeskuksessa voit lippujen ostamisen lisäksi saada vinkkejä festivaalin ohjelmistosta, oheisohjelmasta ja klubeista. Siellä voi myös rentoutua näytösten välissä. Festivaalikeskus on avoinna festivaalin aikana 27.1.–2.2. joka päivä klo 10–21.

Festivaaliteattereiden DocPoint-lipunmyyntipisteet ovat auki viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja on avoinna illan viimeisen näytöksen alkuun. Voit ostaa näytöslippuja mistä tahansa teatterista mihin tahansa teatteriin. Tarkat aukioloajat löydät täältä.

 

SARJAKORTIT

Sarjakortilla voi lunastaa lippuja kaikkiin festivaalinäytöksiin, lukuunottamatta kinokonserttia  Villilintujen parissa. Sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, eli yhdellä sarjakortilla voi lunastaa useita lippuja samaan näytökseen.

Sarjakortin koodilla voi lunastaa näytöslippuja verkkokaupassa ja DocPointin lipunmyyntipisteissä. Pidä tämä numerosarja hyvässä tallessa – älä esimerkiksi jaa sarjakortista kuvaa somessa. Kaikkia sarjakortin lippuja ei tarvitse lunastaa kerralla, vaan voit lunastaa ensin muutaman ja loput myöhemmin.

Voit ostaa sarjakortin joko itsellesi tai lahjaksi tästä linkistä tai 23.1 alkaen DocPointin lipunmyyntipisteistä.

Anna lahjaksi elämys! Sarjakortit toimitetaan pdf-muodossa ostajan sähköpostiin, ja näyttävän lahjasarjakortin voi tulostaa mukavaksi ojennettavaksi lahjan saajalle.

 

MAKSUVÄLINEET

VERKKOKAUPASSA:
Verkkokaupassa voi maksaa Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, Aktian, Säästöpankin, POP Pankin, S-Pankin, Handelsbankin ja Ålandsbankenin verkkomaksutunnuksilla tai Visa, MasterCard, DinersClub tai American Express -korteilla.

LIPUNMYYNTIPISTEISSÄ:
Lipunmyyntipisteissä ostoksen voi maksaa käteisellä, Visa- ja MasterCard-korteilla, ApplePay-sovelluksella, Smartum Saldo -kortilla, Edenred Virike -kortilla, ePassilla sekä Smartum- ja Edenred-kulttuuriseteleillä. Meillä käy myös Stydi-kulttuurikortti.

 

PYÖRÄTUOLIPAIKAT JA SAAVUTETTAVUUS

Jokaiseen saliin on myynnissä erilliset pyörätuoliliput. Voit ostaa pyörätuolilipun verkossa tai 23.1. alkaen DocPointin lipunmyyntipisteissä. Huomaathan, että pyörätuolipaikalla ei ole istuinta. Mikäli haluat istua näytöksen aikana salin penkillä, valitse peruslippu.

Mahdollinen avustaja pääsee festivaalinäytöksiin maksutta. Avustajalipun voi varata etukäteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tickets@docpoint.info. Avustajalipun saa myös DocPointin lippupisteiltä. HUOM: Jos näytös on jo loppuunmyyty, ei avustajalippua valitettavasti saa. Festivaalin aikana emme pysty takaamaan avustajalipun toimittamista saman päivän näytökseen.

Lisätietoja festivaalisalien pyörätuolipaikoista löydät täältä.

 

OTA YHTEYTTÄ

Yleiset tiedustelut ohjelmistoon ja lippuihin liittyen:
Puh. 010 501 5770 (ennen festivaalia ma–pe klo 10–16, festivaalin ajan päivittäin klo 10–21).

Lipunmyyntiin ja maksuihin liittyvät tiedustelut:
tickets(at)docpoint.info
Puh. 045 332 0976 (3.1. alkaen ma–pe klo 10–16, festivaalin ajan päivittäin klo 10–21).