LIPPUJEN MYYNTI- JA PERUUTUSEHDOT 2023

Myyntiehdot 

6 lipun sarjakortti 55 €
10 lipun sarjakortti 85 €

DocPoint varaa oikeuden tehdä tapahtumiin tarvittavia muutoksia varmistaaksemme tapahtumien turvallisuuden. Edellytämme asiakkaiden noudattavan annettuja ohjeistuksia. Mikäli tapahtumiin tulee muutoksia, olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

Peruutusehdot 

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin 2023 lipuissa tai verkkonäytösten lipuissa ei ole palautusoikeutta. Vapaalipulla, festivaalipassilla tai sarjakortilla lunastettua lippua ei myöskään hyvitetä. 

Näytöksen peruuntuessa esimerkiksi teknisistä syistä korvaamme pieleen menneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla. 

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa docpointfestival.fi. 

Sarjakortin käyttöehdot 

Myynnissä olevat sarjakortit ovat voimassa vuoden 2023 DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalilla. Jos sinulla on käyttämätön, vuoden 2021 tai 2022 festivaalille lunastettu sarjakortti, laita viestiä tickets(a)docpoint.fi ja vaihdamme sen vuoden 2023 sarjakorttiin. Sarjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä. 

Sarjakortti ei käy sellaisenaan elokuviin. Sarjakortilla voi lunastaa näytöskohtaisia lippuja verkkokaupasta 12.1.2023 alkaen, ennakkolipunmyyntipisteeltä (27.–30.1.2023) ja festivaalin aikana lipunmyyntipisteiltä (31.1.–5.2.2023). Lippu tai liput on lunastettava sarjakortilla ennen näytöksen alkua. 

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikois-, loppuunmyytyihin eikä online-näytöksiin. 

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia, vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla. 

Poikkeus: Kulttuurieduilla ostettu näytöslippu/sarjakortti on henkilökohtainen. Kulttuuriedulla ostetulla sarjakortilla näytöslippuja voi ostaa vain itselleen, ja tällaisessa tilanteessa sarjakortti on henkilökohtainen. Ostajan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä sekä ostaessaan sarjakorttia kulttuurieduilla että tapahtuman ovella lipuntarkastuksessa. Väärinkäytöstilanteissa lippu mitätöidään, kulttuurietua ei palauteta ja väärinkäytöksestä ilmoitetaan kulttuurimaksutavan palveluntarjoajalle, joka voi omien sääntöjensä mukaisesti poistaa edun työntekijän käytöstä kokonaisuudessaan.