LIPPUJEN MYYNTI- JA PERUUTUSEHDOT 2022 

Myyntiehdot 

6 lipun sarjakortti 50 €
10 lipun sarjakortti 80 €
Kinokonsertti South 21,50 €
Two Phone Calls: peruslippu 32 €
Two Phone Calls: opiskelijalippu 18 €

Verkkokaupassa yhdestä ostotapahtumasta veloitetaan 0,80 € suuruinen palvelumaksu. Palvelumaksu ei koske Kinokonsertti South -lippuja. 

DocPoint seuraa aktiivisesti viranomaismääräyksiä sekä terveysviranomaisten ohjeistuksia ja toimii niiden mukaisesti. Varaamme oikeuden tehdä tapahtumiin tarvittavia muutoksia varmistaaksemme tapahtumien turvallisuuden ja edellytämme asiakkaita noudattamaan annettuja ohjeistuksia. Mikäli tapahtumiin tulee muutoksia, olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse.

Peruutusehdot 

Lipun voi perua sairaustapauksessa. Mikäli sinulla on minkäänlaisia oireita, voit hakea hyvityksen käyttämättä jäävästä näytöslipusta. Näytöslipun voi peruuttaa viimeistään tuntia ennen näytöksen alkua. Tämän jälkeen lipun peruminen ei ole enää mahdollista. Näytöslipun peruminen sairaustapauksen sattuessa tapahtuu ottamalla yhteyttä tickets@docpoint.fi

Verkkokaupan ostotapahtumakohtaista palvelumaksua 0,80 € ei palauteta. Käsittelemme näytöslippujen takaisinmaksut 7 vuorokauden kuluessa.  Vapaalipulla, festivaalipassilla tai sarjakortilla lunastettua lippua ei hyvitetä. 

Näytöksen peruuntuessa, esimerkiksi teknisistä syistä, korvaamme pieleen menneen näytöksen ensisijaisesti festivaalin vapaalipulla. 

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali pidättää oikeuden ohjelmistomuutoksiin. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin verkkosivuilla osoitteessa docpointfestival.fi. 

Sarjakortin käyttöehdot 

Myynnissä olevat sarjakortit ovat voimassa 2022 ja 2023 DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaaleilla. Sarjakortteja on myynnissä rajoitettu määrä. Niitä lisätään tarpeen mukaan. 

Sarjakortti ei käy sellaisenaan elokuviin. Sarjakortilla pääset lunastamaan näytöskohtaisia lippuja verkkokaupasta 20.1.2022 alkaen, ennakkolipunmyyntipisteestä (26.-29.1.2022) ja festivaalin aikana lipunmyyntipisteillä (31.1.-6.2.2022). Lippu tai liput on lunastettava sarjakortilla ennen näytöksen alkua. 

Sarjakortilla ei voi lunastaa lippuja erikois-, loppuunmyytyihin-, eikä online-näytöksiin. 

Festivaalin sarjakortit eivät ole henkilökohtaisia vaan samaa sarjakorttia voi käyttää useampi henkilö. Sarjakortin kaikkia lippuja ei tarvitse käyttää kerralla. 

Poikkeus: Kulttuurieduilla ostettu näytöslippu/sarjakortti on henkilökohtainen. Kulttuuriedulla ostetulla sarjakortilla näytöslippuja voi ostaa vain itselleen ja tällaisessa tilanteessa sarjakortti on henkilökohtainen. Ostajan tulee varautua todistamaan henkilöllisyytensä sekä ostettaessa sarjakorttia kulttuurieduilla että tapahtuman ovella lipuntarkastuksessa. Väärinkäytöstilanteissa lippu mitätöidään, kulttuurietua ei palauteta ja väärinkäytöksestä ilmoitetaan kulttuurimaksutavan palveluntarjoajalle, joka voi omien sääntöjensä mukaisesti poistaa edun työntekijän käytöstä kokonaisuudessaan.