Tietoa akkreditoinnista

Akkreditointihaku DocPointiin on sulkeutunut. Akkreditoituneet saavat festivaalipassin suoraan sähköpostiinsa ja tekstiviestillä.

Festivaalipassit ovat sähköisiä. Sähköinen passi toimii parhaiten avattuna puhelimen näytölle. Sen voi myös tulostaa. Member-passi oikeuttaa yhteen (1) näytöslippuun päivässä sekä mahdollisuuden ilmoittautua industry-tapahtumiin. Guest- ja Industry-passeilla voi lunastaa yhden (1) lipun kolmeen (3) näytökseen päivässä ja ilmoittautua industry-tapahtumiin. Huomaathan, että osaan ammattilaistapahtumista on ennakkoilmoittautuminen! Akkreditointi DocPoint-festivaalille on henkilökohtainen.

Festivaalinäytöksiin pääsee sisään ainoastaan lipulla, pelkkä passin näyttäminen ei riitä. Passilla voi lunastaa lippuja 31.1.-5.2.2023 sekä verkkokaupastamme että festivaaliteattereiden lipunmyyntipisteistä. Verkkokaupasta saat liput valitsemalla elokuvan näytöksen ja syöttämällä passin koodin sille varattuun kohtaan. Lippuja voi lunastaa vain saman päivän näytöksiin klo 10.00 alkaen. Lippu on hankittava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua.

Kannattaa muistaa, että lippuja on akkreditoituneille jaossa rajallinen määrä ja liput jaetaan päivittäin lunastusjärjestyksessä, myös verkkokaupassa. Jos kiintiöliput ovat loppuneet, voit kätevästi ostaa lipun haluamaasi näytökseen verkkokaupasta tai festivaalin lipputiskeiltä, mikäli tilaa vielä on. Festivaalin peruslipun hinta on 11 €.

Passilla ei voi lunastaa lippuja kutsuvierasavajaisiin eikä erikoisnäytöksiin. Kiintiötä ei ole myöskään ilmaisiin tapahtumiin.

Koko ohjelmistoomme voit tutustua täällä. Kaikki industry-tapahtumat löydät täältä.

Festivaalilla on käytössä turvallisemman tilan periaatteet, joista voit lukea lisää täällä. Teattereidemme saavutettavuus- ja esteettömyystiedot löydät täältä.

Ongelmatapauksissa otathan yhteyttä sähköpostitse info@docpoint.fi tai puhelimitse 050 434 8803 sekä festivaalin aikana infotiskiin Bio Rexin festivaalikeskuksessa. Festivaali-info palvelee festivaalin aikana päivittäin klo 10-21.