TIETOA INDUSTRY-AKKREDITOINNISTA

Industry-akkreditointihaku DocPointiin on sulkeutunut.

Industry-akkreditointi on tarkoitettu audiovisuaalisen alan ammattilaisille ja alan opiskelijoille. Akkreditoinnin hinta on 40 € (20 € elokuva-alan opiskelijoille). 

Industry-passilla pääsee nauttimaan monipuolisesta ohjelmistotarjonnasta. Industry-passilla voi lunastaa yhden (1) lipun kolmeen (3) näytökseen päivässä. Passilla voi lunastaa lipun DocPointin Masterclass-tilaisuuksiin, ja passia näyttämällä pääsee myös 30.1.–31.1 järjestettäviin Industry-tapahtumiin. Passilla ei voi lunastaa lippuja festivaalin avajaisnäytökseen. Industry-passilla saa myös lounastarjouksia Kiasma Cafésta.

DocPoint-festivaalin vuoden 2024 Industry-tapahtumat julkistetaan tammikuussa. Industry-tapahtumiin ei tarvitse lunastaa lippua tai ennakkoilmoittautua.

Festivaalipassit ovat sähköisiä. Sähköinen passi toimii parhaiten avattuna puhelimen näytölle. Akkreditoituneet saavat festivaalipassin suoraan sähköpostiinsa ja tekstiviestitse. Akkreditointi DocPoint-festivaalille on henkilökohtainen.

Festivaalinäytöksiin pääsee sisään ainoastaan lipulla, pelkkä passin näyttäminen ei riitä. Passilla voi lunastaa lippuja 30.1.–4.2. sekä verkkokaupastamme että festivaaliteattereiden lipunmyyntipisteistä. Verkkokaupasta saat liput valitsemalla elokuvan näytöksen ja syöttämällä passin koodin sille varattuun kohtaan. Lippuja voi lunastaa saman päivän ja seuraavan päivän näytöksiin festivaalin aikana. Lippu on hankittava viimeistään 30 min ennen näytöksen alkua.

Kannattaa muistaa, että lippuja akkreditoituneille on jaossa rajallinen määrä ja liput jaetaan päivittäin lunastusjärjestyksessä, myös verkkokaupassa. Jos kiintiöliput ovat loppuneet, voit kätevästi ostaa lipun haluamaasi näytökseen verkkokaupasta tai festivaalin lipputiskeiltä, mikäli tilaa vielä on. Festivaalin peruslipun hinta on 12 €.

Lisätiedot: accreditations@docpoint.fi

Media-akkreditointi löytyy täältä.