ILMOITTAUDU IMPACT-PÄIVÄÄN NYT!

DocPoint IMPACT 2023 on täydessä vauhdissa, ja ilmoittautuminen IMPACT-päivään on auki. Tänä keväänä mukana on neljä mielenkiintoista, yhteiskunnallista dokumenttihanketta. Elokuvien teemat vaihtelevat ympäristökysymyksistä ihmisoikeuksiin.

Yleisölle avoin IMPACT-päivä järjestetään keskiviikkona Finnkinon Tennispalatsin salissa 2 (Salomonkatu 15) 10.5.2023 klo 12:30 – 16:00. Päivän aikana elokuvat ja niiden tekijät esittäytyvät, jonka jälkeen aikaa on myös keskustelulle. Tilaisuuden moderaattorina toimii toimittaja Baba Lybeck. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen, ilmoittaudu tästä linkistä.

DocPoint IMPACT on tapahtumakokonaisuus, joka koostuu elokuvantekijöille suunnatuista vaikuttavuustuottamisen koulutuksista ja yleisölle avoimesta verkostoitumistilaisuudesta. Kevät huipentuu IMPACT-päivään. Päivä tarjoaa IMPACT-elokuvien tekijöille eturivin tilaisuuden esitellä elokuvaansa yleisölle ja löytää uusia yhteistyökumppaneita. IMPACT-päivä on kaikille avoin tilaisuus.

Lue lisää elokuvista ja IMPACT-päivästä täällä