DocPoint rekrytoi! Tule tekemään Suomen merkittävintä dokumenttielokuvafestivaalia!

Oletko ratkaisukeskeinen, pysyvätkö langat käsissä? Oletko iloinen ja positiivinen tiimipelaaja, joka loistaa myös yksilösuorituksissa? Oletko oma-aloitteinen ja selviätkö paineen alla? Oletko etsimämme henkilö tiimimme jäseneksi?

Haku on päättynyt!

Edellytämme hakijalta tehtävää vastaavaa kokemusta ja/tai koulutusta sekä suomen ja englannin kielen hallintaa.

22. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 31.1.-5.2.2023. Tarjoamme näköalapaikan Suomen ainoaan pelkästään dokumenttielokuviin keskittyvän festivaalin järjestämisessä. Pääset työskentelemään innostuneen ja kannustavan tiimin kanssa ja oppimaan uutta.

DocPoint tukee tasa-arvoa, moninaisuutta ja pyrkii kehittymään ekologisesti kestävämmäksi festivaaliksi. DocPoint haluaa herättää ajatuksia, synnyttää keskustelua ja luoda yhteisöllisyyttä. Kannustamme kaikkia hakemaan sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä, vammasta tai muista asioista riippumatta. Toivomme, ettei hakemuksiin liitetä kuvaa. 

Haku päättyy 21.8.2022. Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan erikseen ja haastattelut pyritään pitämään elokuun lopussa ja syyskuun alussa. Tehtävään liittyvät tiedustelut tuottaja Emilia Saarelalle puhelimitse ma-pe klo 14:.00-16:00, puhelin 050 455 8446, tai muuna aikana sähköpostitse emilia.saarela@docpoint.fi.

 

TUOTANTOKOORDINAATTORI

Tuotantokoordinaattori osallistuu DocPoint-festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hän osallistuu erityisesti festivaalin oheistapahtumien, kuten keskustelutilaisuuksien ja erikoisnäytösten, suunnitteluun ja käytännön toteuttamiseen. Hän suunnittelee ja koordinoi festivaalin jälkeiset DocPoint-jatkot: kulttuurikeskuksissa järjestettävät elokuvanäytökset festivaalin jälkeisellä viikolla. Tuotantokoordinaattori suunnittelee ja koordinoi festivaalikeskuksen toimintaa yhdessä tuotantotiimin ja vapaaehtoiskoordinaattorin kanssa. Hän toimii myös teattereiden vastaavana vapaaehtoiskoordinaattorin apuna. Tuotantokoordinaattori avustaa lisäksi yhteistyökumppanuuksien koordinoinnissa sekä akkreditaatioiden hoitamisessa. 

Työsuhde: kokoaikainen 1.11.2022-17.2.2023

Palkka: 2 250 €/kk. 

VIERASKOORDINAATTORI

Vieraskoordinaattori huolehtii Docpoint-festivaalin kansainvälisistä ja kotimaisista vieraista. Hän huolehtii kansainvälisten vieraiden matka- ja majoitusjärjestelyistä erillistä budjettia seuraten. Hän vastaa festivaalin akkreditaatioiden hoitamisesta sekä vieraskutsujen lähettämisestä tuotantotiimi apunaan. Vieraskoordinaattori toimii festivaalin vieraiden yhteyshenkilönä huolehtien heidän ikimuistoisesta festivaalikokemuksesta. Lisäksi hän opastaa vieraiden apuna olevia vapaaehtoisia, hosteja, sekä huolehtii yhdessä vapaaehtoiskoordinaattorin kanssa vieraiden kuljetuksista. Työ edellyttää englannin ja suomen kielen vahvaa osaamista.

Työsuhde: kokoaikainen 14.11.2022-10.2.2023

Palkka: 2 250€/kk

VAPAAEHTOISKOORDINAATTORI

Vapaaehtoiskoordinaattori vastaa DocPointin noin 120 henkisen vapaaehtoisjoukon rekrytoinnista, koordinoinnista, tehtävien ja aikataulujen jaosta, työhön opastamisesta ja ohjeistuksesta sekä valvonnasta. Lisäksi hän vastaa ohjelmavihkon ja festivaalijulisteen jakelun organisoinnista ja jakeluun liittyvästä kuljetuskoordinoinnista, sekä festivaaliviikon kuljetuskoordinoinnista tavaroiden ja vieraiden kuljettamiseen vieraskoordinaattorin apuna. Vapaaehtoiskoordinaattori vastaa myös karonkan järjestelyistä ja vapaaehtoistodistusten kirjoittamisesta. Festivaaliviikolla hän työskentelee festivaalikeskuksessa. Airtablen tunteminen katsotaan hyödyksi. 

Työsuhde: kokoaikainen 28.11.2022-10.2.2023

Palkka: 2 250€/kk

TIEDOTTAJA

Tiedottaja vastaa DocPoint-festivaalin tiedotussuunnitelmasta yhdessä toiminnanjohtajan ja ohjelmapäällikön kanssa. Hän vastaa mediatiedotuksesta suomalaiseen ja kansainväliseen mediaan. Valtakunnallisena festivaalina haluamme saavuttaa medianäkyvyyttä ympäri Suomen, entistä paremmin myös maakunnissa. Tiedottaja ylläpitää mediasuhteita huolehtien mm. media-akkreditaatiosta. Hän koordinoi tiedotusaikataulua, ylläpitää mediaseurantaa sekä järjestää festivaalivieraiden haastattelut. Tiedottaja työskentelee osana tiedotustiimiä ja auttaa myös muissa tiedotustehtävissä, kuten festivaalin verkkosivujen sisällöntuotannossa ja uutiskirjeiden tekemisessä. Edellytämme hakijalta WordPress-tuntemusta, erinomaista suomen- ja englanninkielen kirjallisia taitoja sekä median tuntemusta ja verkostoja.

Työsuhde: kokoaikainen 1.11.2022-10.2.2023

Palkka: 2 250€/kk

TIEDOTUSHARJOITTELIJA

Tiedotusharjoittelija työskentelee osana festivaalin tiedotustiimiä ja hänen työtehtäviinsä kuuluvat moninaiset tiedotuksen ja viestinnän tehtävät. Hän osallistuu sisällön tuottamiseen ja päivittämiseen nettisivuille, some-kanaviin ja sisäisiin tietokantoihin. Lisäksi hän osallistuu tiedotusmateriaalien oikolukuun, lehdistötiedotteiden lähettämiseen sekä elokuvien krediitti-, kuva- ja promomateriaalien hallinnointiin. Festivaalin aikana hän osallistuu päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään. Harjoittelijalta odotetaan vahvaa kuvallista ja kirjallista osaamista, sekä sosiaalisen median tuntemusta. WordPress-tuntemus katsotaan eduksi. 

Harjoittelusuhde: kokoaikainen 1.11.2022-10.2.2023

Palkka: 1000€/kk

TUOTANTOHARJOITTELIJA

Tuotantoharjoittelijan työtehtävät koostuvat moninaisista festivaalituotantoon liittyvistä tehtävistä, ja sisältävät muun muassa oheisohjelmatuotannossa ja festivaalikeskuksen suunnittelussa avustamista. Tuontantoharjoittelija avustaa akkreditaatioiden ja vieraskutsujen lähettämisessä, sekä kuljetuskoordinaation organisoimisessa. Tehtäviin liittyy tietojen ja aineistojen keruuta, tiedostojen ylläpitoa ja arkistointia, kotisivujen päivitystä, yhteydenpitoa eri tahojen kanssa, ja erilaisia organisointitehtäviä. Lisäksi hän auttaa erilaisissa toimiston jokapäiväisissä tehtävissä, kuten taloushallinnossa. Tuotantoharjoittelija työskentelee tiiviissä yhteistyössä tuotantotiimin, vieraskoordinaattorin ja vapaaehtoiskoordinaattorin kanssa. 

Harjoittelusuhde: kokoaikainen 14.11.2022-10.2.2023

Palkka: 1000€/kk