DocPoint etsii tuotantokoordinaattoria

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali esittää jälleen tammi-helmikuun vaihteessa Suomen ja maailman puhutuimmat dokumenttielokuvat. Etsimme innostuneeseen joukkoomme tapahtumatuotannon kokenutta ammattilaista tuotantokoordinaattorin tehtävään.

Tuotantokoordinaattori osallistuu DocPoint-festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen. Hän vastaa erityisesti festivaalin oheistapahtumien suunnittelusta ja käytännön toteuttamisesta. Lisäksi hän vastaa tapahtumien vieraskutsujen toteuttamisesta, lähettämisestä ja ilmoittautumisten vastaanottamisesta. Hän osallistuu myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä toimiston laitteistosta ja tarvikkeista huolehtimiseen, ja tekee tarpeen mukaan muita yhdistyksen toimintaan liittyviä tehtäviä.

Hakijalta odotamme tapahtumatuotannon kokemusta ja/tai koulutusta, erinomaisia tiimityöskentelytaitoja, ratkaisukeskeistä ja itsenäistä työotetta sekä positiivista asennetta. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa. Arvostamme kokemusta tapahtumien suunnittelusta ja toteutuksesta, WordPress- ja AirTable-osaamista, sekä ymmärrystä sosiaalisen median mahdollisuuksista. 

Tarjoamme näköalapaikan Suomen merkittävimmän dokumenttielokuvafestivaalin järjestämisessä. Pääset työskentelemään innostuneen ja kannustavan tiimin kanssa ja oppimaan uutta. 

21. DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali järjestetään 31.1-6.2.2022. Festivaalilla esitetään yli 100 Suomen ja maailman ajankohtaisinta ja koskettavinta dokumenttia Suomen ensi-illoissa. Yleisöfestivaalin yhteydessä järjestetään nyt ensimmäistä kertaa elokuva-alan ammattilaisille suunnattu DocPoint FINEST Market yhteistyössä DocPoint Tallinn -festivaalin kanssa. 

DocPoint tukee tasa-arvoa, moninaisuutta ja pyrkii kehittymään ekologisesti kestävämmäksi festivaaliksi. DocPoint haluaa herättää ajatuksia, synnyttää keskustelua sekä luoda yhteisöllisyyttä. Kannustamme kaikkia hakemaan sukupuolesta, iästä, seksuaalisesta suuntautumisesta, uskonnosta, etnisyydestä, vammasta tai muista seikoista riippumatta. 

Tuotantokoordinaattorin tehtävä alkaa puolipäiväisenä 13.9.2021 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde jatkuu kokoaikaisena 1.11.2021 alkaen ja päättyy 18.2.2022. Palkkatarjous kokoaikaisesta työsuhteesta on 2 250 €/kk. 

Hakemus ja erillinen CV toimitetaan tuottaja Emilia Saarelalle sähköpostitse osoitteeseen emilia.saarela@docpoint.fi viimeistään 11.8. 

Haastatteluun kutsuttaville ilmoitetaan asiasta erikseen elokuun puolivälissä. Tehtävään liittyvät tiedustelut tuottaja Emilia Saarelalle puhelimitse 12.-16.7. ja 9.8. klo 12-16, puhelin 050 455 8446, tai muuna aikana sähköpostitse emilia.saarela@docpoint.fi.