BioRexin täysi elokuvasali DocPoint 2023 näytöksessä. Kuva: Sami Sorasalmi

DocPoint etsii toiminnanjohtajaa

Kuva: Sami Sorasalmi

DocPoint-elokuvatapahtumat ry etsii TOIMINNANJOHTAJAA johtamaan yhdistyksen toimintaa ja sen kehittämistyötä.

DocPoint -yhdistyksen toimintaa ohjaavia arvoja ovat rohkeus, avoimuus, tasa-arvo, totuus ja ymmärrys. DocPoint on yli 20 vuotisen olemassaolonsa aikana vahvasti vaikuttanut siihen, että kotimaiset ja ulkomaiset dokumenttielokuvat ovat nousseet esiin marginaalista suuremmalle yleisölle Suomessa. Tämä on tutustuttanut yleisöä laajemmin dokumenttielokuvaan ja syventänyt kokemuksia dokumenttielokuvasta. Tänä päivänä dokumenttielokuvalla on aiempaa suurempi merkitys sen esitellessä katsojille yhteiskunnallisia aiheita, erilaisia maailmoja ja maailmankatsomuksia.

Jos suhtaudut kehittämistyöhön innostuneesti, olet eteenpäin katsova ja aloitteellinen, DocPointin toiminnanjohtajan paikka voisi olla sinun. Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen dokumenttielokuva-alaan ja mahdollisuuden vaikuttaa elokuva-alan kehitykseen.

Toiminnanjohtajana vastaat muun muassa seuraavista tehtävistä: 

– kehität DocPointin toimintakonseptia ja johdat toimintaa -vastaat yhteistyösuhteista
– hoidat yhdistyksen taloutta ja hallintoa
– johdat työyhteisöämme
– osallistut markkinoinnin ja viestinnän suunnitteluun

Arvostamme kokemusta tapahtumatuotannosta, talous- ja hallintotyöstä, kyvystä tehdä yhteistyötä ja johtaa henkilöstöä. Tehtävässä menestyminen edellyttää kiinnostusta kotimaisiin ja kansainvälisiin yhteiskunnallisiin aiheisiin, kulttuuriin, yhteistyötaitoja ja hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Elokuva-alan tuntemus on eduksi.

Työ on kokoaikainen. Sopimus on aluksi 3-vuotinen. Sopimusta voidaan jatkaa yhteisellä päätöksellä. Työssä on 4 kuukauden koeaika.

Noudatamme elokuva- ja televisioalan palkkasuosituksia. Katso viitepalkka tästä linkistä: ”Kuukausipalkat yli 60 työpäivää: palkkaryhmä IV.

Työhön perehdytys toteutuu yhdessä sopien tuntiperusteisesti touko-kesäkuun aikana 2023. Kokopäiväinen työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta viimeistään 1.8.2023. DocPointin toimisto sijaitsee Helsingin keskustassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse viimeistään 20.4.2023 DocPoint – yhdistyksen hallituksen puheenjohtajalle Outi Rousulle, outi@pystymetsa.fi. Tiedustelut puhelimitse tiistaisin 4.4. ja 11.4. klo 13-14, puh 040 5412922, Outi Rousu.

Päätös valinnasta tehdään 15.5.2023 mennessä. Valinnasta ilmoitetaan kaikille hakijoille.


Tutustu: DocPoint -elokuvatapahtumat ry www.docpoint.fi
DocPoint -yhdistys on v. 2001 perustettu aatteellinen yhdistys, jonka tehtävänä on vahvistaa, syventää ja monipuolistaa dokumenttielokuvan asemaa ja sen tuntemusta Suomessa. Yhdistys järjestää vuosittain neljää tapahtumakokonaisuutta. DocPoint Helsingin dokumenttielokuvafestivaali toteutuu tammi-helmikuussa Helsingissä ja Tallinnassa. DOKKINO on ympärivuotinen, valtakunnallinen dokumenttielokuva- ja mediakasvatuskiertue lapsille ja nuorille. Dokumenttielokuvan vaikuttavuustyön koulutus DocPoint IMPACT järjestetään maalis-toukokuussa. DocPoint FINEST market kehittää suomalaisten ja virolaisten dokumenttielokuvien kansainvälistymistä.