DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali etsii tiedotusharjoittelijaa ja tuotantoharjoittelijaa vuoden 2020 festivaalille!

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali hakee tiedotusharjoittelijaa ja tuotantoharjoittelijaa vuoden 2020 festivaalitiimiin 

TIEDOTUSHARJOITTELIJA

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali hakee opiskelijaa tiedotusassistentiksi 27.1.– 2.2.2020 järjestettävän festivaalin tiedotustehtäviin. Tiedotusassistentti työskentelee yhdistyksen toiminnanjohtajan alaisuudessa tiedottajan ja festivaalilehden päätoimittajan avustajana. Assistentin työ alkaa 1.11.2019 ja loppuu festivaalin jälkeen 7.2.2020. Harjoittelun kesto on noin 3 kk. Harjoittelijalla tulee olla oma tietokone työtehtävien hoitamiseen. Harjoittelusta maksetaan 650 €/kk ja oman tietokoneen käytöstä erillinen työkalukorvaus.

DocPoint-festivaalilla tiedotusassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin tiedotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviin kuuluu muun muassa festivaalielokuviin liittyvien kuva- ja promootiomateriaalien hankinta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltä tahoilta, tietojen päivittäminen ja sisällön luominen verkkosivuille ja some-viestintään, kohderyhmämarkkinointi, festivaalin aikana päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään osallistuminen, sekä mahdolliset muut tapahtumatuotantoon liittyvät tehtävät.

Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen elokuvan kenttään. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tekstin- ja kuvankäsittelytaitoja.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Itsenäinen ja aikaansaava ote työhön on välttämätön. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään perjantaina 13.9.2019 osoitteeseen tapio.riihimaki@docpoint.info. Laita viestin otsikoksi ”Hakemus: DocPoint-tiedotusassistentti”.

Lisätietoja:
Tapio Riihimäki
Toiminnanjohtaja
DocPoint-elokuvatapahtumat ry
tapio.riihimaki@docpoint.info
www.docpoint.info

 

TUOTANTOHARJOITTELIJA

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää vuosittain DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin tammi-helmikuussa, valtakunnallisen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen, DocPoint IMPACT -ammattilaistapahtuman sekä kuukausittaisia Doc Lounge Helsinki -elokuvaklubeja.

DocPoint hakee opiskelijaa tuotantoassistentiksi 1.11.2019 – 7.2.2020 väliselle ajalle. Tuotantoassistentilla tulee olla oma tietokone työtehtävien hoitamiseen. Harjoittelusta maksetaan 650 €/kk ja oman tietokoneen käytöstä erillinen työkalukorvaus.

DocPoint-festivaalilla tuotantoassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin toteutuksessa sekä muissa yhdistyksen tuotannoissa. Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden kehittää osaamistaan erilaisissa tehtävissä tapahtumatuotantoalalla.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana tuotantotiimiä. Itsenäinen ja aikaansaava ote työhön on välttämätön. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään perjantaina 13.9.2019 osoitteeseen tapio.riihimaki@docpoint.info. Laita viestin otsikoksi ”Hakemus: DocPoint-tuotantoassistentti”.

Lisätietoja:
Tapio Riihimäki
Toiminnanjohtaja
DocPoint-elokuvatapahtumat ry
tapio.riihimaki@docpoint.info
www.docpoint.info