DocPoint etsii tuotantokoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen, sekä harjoittelijoita tulevalle festivaalille!

DocPoint etsii uusia työntekijöitä tiimiinsä!

DocPoint-elokuvatapahtumat ry järjestää Suomen menestyneimmät ja puhutuimmat dokumenttielokuvatapahtumat Suomessa. Yhdistys toteuttaa vuosittain DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin, valtakunnallisen DOKKINO – lasten ja nuorten dokumenttielokuvakiertueen, Doc Lounge Helsinki -dokumenttielokuvaklubeja sekä vaikuttavuustapahtuma DocPoint IMPACTin. DocPoint-tapahtumiin osallistuu vuosittain noin 50 000 kävijää.

Avoimena on tuotantokoordinaattorin tehtävä, sekä kaksi harjoittelijan tehtävää. Lue tehtävien kuvaukset ja hakuohjeet alta. Muista avoimista tehtävistä seuraavalle festivaalille tiedotetaan elokuussa.

TUOTANTOKOORDINAATTORI 

Etsimme innostuneeseen joukkoomme tapahtumatuotannon kokenutta ammattilaista tuotantokoordinattorin tehtävään.

Tuotantokoordinaattori osallistuu DocPoint-festivaalin suunnitteluun ja toteuttamiseen, yhdistyksen osto- ja myyntireskontran hoitoon, myynnin ja markkinoinnin tehtäviin sekä toimiston laitteistosta ja tarvikkeista huolehtimiseen. Tuotantokoordinaattorin tehtäviin kuuluu yhdistyksen tapahtumien www-sivujen ja some-kanavien ylläpito sekä tiedotuksen  tehtäviä festivaaliajan ulkopuolella. Tuotantokoordinaattori toimii DOKKINO-tuottajana osan vuodesta, ja vastaa noin kerran kuussa järjestettävien Doc Lounge Helsinki -klubien toteutuksesta. Tuotantokoordinaattorilla on keskeinen rooli yhdistyksen tuotantojen valmistelussa ja toteutuksessa. Työn suorituspaikka on yhdistyksen toimisto Helsingin keskustassa. Tehtävä edellyttää matkustamista DOKKINO-paikkakunnille kotimaassa.

Hakijalta odotetaan tapahtumatuotannon vahvaa kokemusta, hyviä sosiaalisia- ja ryhmätyötaitoja, organisointikykyä ja kykyä työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa. Tehtävä vaatii hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista hallintaa.

Tuotantokoordinaattorin tehtävä alkaa 1.8.2018 tai elokuun aikana sopimuksen mukaan. Työ on täysipäiväistä ja työsuhde jatkuva.

Tehtävään liittyvät tiedustelut toiminnanjohtaja Ulla Bergströmille puhelimitse ti 10.7. tai pe 13.7. klo 10-12 (050 455 8448) tai muuna aikana sähköpostitse (ulla.bergstrom@docpoint.info).

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV tulee lähettää sähköpostitse viimeistään 17.7.2017 osoitteeseen ulla.bergstrom(at)docpoint.info. Huomaa, että täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Olethan siis nopea!

TUOTANTOASSISTENTTI (harjoittelu)

DocPoint hakee opiskelijaa tuotantoassistentiksi 5.11.2018 – 28.2.2019 väliselle ajalle. Harjoittelusta maksetaan 665 €/kk.

DocPoint-festivaalilla tuotantoassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin toteutuksessa, kuten myös yhdistyksen muissa tuotannoissa. Harjoittelupaikka tarjoaa mahdollisuuden kehittää osaamistaan erilaisissa tehtävissä tapahtumatuotantoalalla.

Hakijoilta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa ammattilaisten ohjauksessa. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Hakijalla tulee olla pohjalla hieman kokemusta/koulutusta kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään tiistaina 4.9.2018 klo 16.00 osoitteeseen ulla.bergstrom(at)docpoint.info.

TIEDOTUSASSITENTTI (harjoittelu)

DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaali hakee opiskelijaa tiedotusassistentiksi 28.1.– 3.2.2019 järjestettävän festivaalin tiedotustehtäviin. Tiedotusassistentti työskentelee tiedottajan ja festivaalilehden päätoimittajan avustajana. Assistentin työ alkaa marraskuun alussa 2018 ja loppuu helmikuussa 2019 festivaalin jälkeen. Harjoittelun kesto on 3 kk. Harjoittelusta maksetaan 665 €/kk.

DocPoint-festivaalilla tiedotusassistentti saa mahdollisuuden seurata ja kokeilla taitojaan kansainvälisen elokuvafestivaalin tiedotuksen suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtäviin kuuluu muun muassa festivaalielokuviin liittyvien kuva- ja promomateriaalien hankinta niin kotimaisilta kuin kansainvälisiltäkin tahoilta, lehdistötiedotteiden lähettäminen, tietojen päivittäminen verkkosivuille ja some-viestintään, sekä festivaalin aikana päivittäiseen tiedotukseen ja viestintään osallistuminen.

Elokuvista ja elokuvakulttuurista kiinnostuneelle harjoittelupaikka tarjoaa erinomaisen tilaisuuden tutustua festivaalityöhön ja kotimaisen elokuvan kenttään. Työ edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa; sekä tekstin- ja kuvankäsittelytaitoja.

Hakijalta edellytetään kykyä ottaa vastaan haasteita ja työskennellä tiukkatahtisessa tapahtumatuotannossa osana ammattimaista tuotantotiimiä. Kokemus/koulutus kulttuurialan ja/tai tapahtumatuotannon tehtävistä katsotaan eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si sähköpostitse viimeistään tiistaina 4.9.2018 klo 16.00 osoitteeseen ulla.bergstrom@docpoint.info.

 

Lisätietoja:

Ulla Bergström
Toiminnanjohtaja
DocPoint-elokuvatapahtumat ry
ulla.bergstrom(at)docpoint.info
puh. 010 501 5775
www.docpoint.info