Hittidokumentti Motherlandin ohjaaja Ramona S. Diaz vierailee DocPointissa

Sundance-festivaalilla viime vuoden parhaana dokumenttina palkitun Motherlandin yhdysvaltalainen ohjaaja Ramona S. Diaz saapuu Helsinkiin DocPoint-festivaalin vieraaksi. Filippiineillä syntynyt Diaz on vakiinnuttanut paikkansa yhtenä tämän hetken merkittävimmistä yhdysvaltalaisista dokumentaristeista.

Vauhdikas Motherland kuvaa maailman kiireisimmäksi kutsutun synnytysosaston arkea Manilassa. Osastolla vallitsee kaaos, mutta myös lämmin yhteisöllisyys. Diazin edellinen elokuva, Suomessakin laajalti nähty Don’t Stop Believin’: Everyman’s Journey kertoi uskomattoman tarinan filippiiniläisen cover-bändin laulajan maailmanvalloituksesta.

Diaz vierailee festivaalilla 30.1.–1.2. ja on paikalla Motherland-elokuvan näytöksessä Kinopalatsissa torstaina 1.2. klo 17.00.