DocPoint-festivaalin ohjelmisto julkistetaan 4.1.2018

Vuoden 2018 DocPoint – Helsingin dokumenttielokuvafestivaalin kotimainen ja kansainvälinen ohjelmisto ovat valmiit. Festivaalin valintaraadit ja taiteellinen johtaja Iris Olsson ovat koonneet ohjelmistoon parhaat, ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat dokumenttielokuvat meiltä ja maailmalta.

Kotimaisen esityssarjan elokuvat valitsivat tänä vuonna vapaa kirjoittaja, näyttelijä ja käsikirjoittaja Kaarina Hazard, tutkija Leena Malkki, näyttelijä Pekka Strang, toimittaja Ville Blåfield sekä vapaa kirjoittaja Maryan Abdulkarim. Opiskelijasarjan elokuvat valitsivat tuottaja Kaarle Aho, näyttelijä Lotta Kaihua ja runoilija Mikko Myllylahti.

Festivaalin ohjelmisto julkistetaan kokonaisuudessaan torstaina 4.1.2018. Samanaikaisesti aukeaa myös verkkolipunmyynti elokuviin osoitteessa docpointfestival.fi/liput. DocPoint-lipunmyyntipiste aukeaa maanantaina 22.1.2018 Kinopalatsissa Helsingissä.

Festivaalia vietetään 29.1.–4.2.2018.